روایت خبرگزاری قدس(قدسنا) از فلسطین در ساعات گذشته

از اطلاعات کوادکوپترهای جاسوسی رژیم صهیونیستی در دستان حماس تا مخالفت اکثر صهیونیستها با تشکیل کشور فلسطین را در این خبر بخوانید.
به گزارش خبرگزاری قدس(قدسنا) وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته، ۹۴ نفر در این منطقه شهید و ۲۵۲ نفر دیگر مجروح شدند. با احتساب این شهدا، شمار کلی شهدای غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳(۱۵ مهر ۱۴۰۲) و همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون به ۵۸ هزار و ۵۷۳ نفر و شمار مجروحان نیز به ۱۳۹ هزار و ۶۰۷ نفر رسید.
وزارت خارجه فلسطین درباره پیامدهای تصمیم رژیم صهیونیستی برای انتقال مدیریت مسجد ابراهیمی در شهر الخلیل در کرانه باختری اشغالی به یک شورای شهرکسازی هشدار داد و این اقدام را «بیسابقه» و با هدف «یهودیسازی مسجد و تغییر هویت آن» توصیف کرد.
روزنامه انگلیسی گاردین با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین بهویژه کودکان نوشت وقتی ۱۷ هزار کودک کشته (شهید) میشوند، این دیگر یک اشتباه نیست بلکه یک فاجعه انسانی است که رژیم صهیونیستی آن را با «خطای فنی» توجیه میکند.
یک سرباز چترباز در یکی از پایگاههای جنوب (فلسطین اشغالی) اقدام به خودکشی کرده و با شرایط وخیم به بیمارستان منتقل شده است. طی کمتر از ۱۰ روز ۴ اقدام به خودکشی در پایگاههای ارتش رژیم صهیونیستی به ثبت رسید.
مراکز حقوق بشری اعلام کردند ۳۵۰ شهروند فلسطینی در دو هفته اخیر در پی بمباران و حمله های توپخانه ای و موشکی رژیم صهیونیستی زیر آوار مانده و مفقود شده اند.
اتحادیه عرب به شدت با طرح جدید رژیم صهیونیستی برای ایجاد اردوگاهی عظیم در جنوب نوار غزه برای فلسطینیان مخالفت کرد و آن را مردود دانست.
رسانه های رژیم صهیونیستی فاش کردند رزمندگان گردان های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس موفق شده اند به اطلاعات و داده های کوادکوپترهای جاسوسی و شناسایی ارتش این رژیم بر فراز نوار غزه دسترسی پیدا کنند.
روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» با اذعان به ویرانگری گسترده ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه گزارش داد ۷۰ درصد ساختمان های این منطقه به علت حملات و بمباران های بی وقفه دیگر قابل سکونت نیستند.
نتایج یک نظرسنجی منتشرشده در روزنامه عبری زبان معاریو بار دیگر چهره واقعی جامعه صهیونیستی را آشکار کرد؛ چهرهای سرشار از نژادپرستی و تمایل به تداوم اشغالگری. براساس این نظرسنجی، ۶۴ درصد از صهیونیست ها با تشکیل کشور مستقل فلسطین مخالف هستند.
رسانههای عبری زبان از تغییر فرمانده پدافند هوایی رژیم صهیونیستی خبر دادند و آن را در ارتباطی مستقیم با افشای گزارشهایی در رابطه با فلج شدن سیستم پدافندی در مقابل موشکهای ایرانی اعلام کردند.
وال استریت ژورنال در گزارشی با اذعان به موفقیت چشمگیر حملات موشکی ایران در درگیری ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی، نوشت: تهران با آزمون و خطا راه نفوذ به سامانههای دفاع هوایی اسرائیل را پیدا کرده است. این خبر بازتاب گسترده ای در رسانه های صهیونیستی داشت.
سازمان ملل هشدار داد آوارگی گسترده در کرانه باختری اشغالی از زمان آغاز اشغال آن از سوی رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۶۷ به سطح بیسابقهای رسیده است.
همزمان با حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، اقدامات ددمنشانه این رژیم در کرانه باختری ادامه دارد و نظامیان صهیونیست به بخش های مختلف این منطقه حمله ور شدند و طرح های یهودی سازی مراکز دینی از جمله مسجد ابراهیمی را دنبال می کنند.
وزارت خارجه فلسطین درباره پیامدهای تصمیم رژیم صهیونیستی برای انتقال مدیریت مسجد ابراهیمی در شهر الخلیل در کرانه باختری اشغالی به یک شورای شهرکسازی هشدار داد و این اقدام را «بیسابقه» و با هدف «یهودیسازی مسجد و تغییر هویت آن» توصیف کرد.
انتهای پیام/ع.خ/26
صفحات اجتماعی
اینستاگرام تلگرام توییتر آر اس اس