ورود گردشگران خارجی به اراضی اشغالی رژیم صهیونیستی به ویژه برای زیارت اماکن مسیحی به دلیل جنگ مداوم متوقف شده است و کارشناسان مطمئن نیستند که آیا صنعت گردشگری این رژیم هرگز به سطح قبلی خود باز خواهد گشت.
یک سازمان صهیونیستی اعلام کرد جنگ غزه منجر به نابودی صدها مکان تاریخی و باستانی در غزه شده است.
ادههای رسمی نشان میدهد سرزمینهای فلسطین در نتیجه حمله نظامی اسرائیل به غزه، حدود ۲۰۰ میلیون دلار از درآمد گردشگری خود را از دست دادهاند.
شمار گردشگران سال نو جدید میلادی از سرزمینهای اشغالی ۵۳ هزار نفر بود که در مقایسه با سال ۲۰۲۲ که شمار گردشگران ورودی به سرزمینهای اشغالی فلسطین ۲۲۶ هزار نفر بود، کاهش ۸۰ درصدی نشان میدهد.
شرکت کشتیرانی و حمل و نقل OOCL مستقر در هنگ کنگ روز شنبه هفته جاری اعلام کرد که به دلیل مشکلات عملیاتی «پذیرش محموله به اراضی اشغالی و از این نقطه را تا اطلاع ثانوی متوقف خواهد کرد».
«گروه تحلیل و تفسیر قدسنا»
بر اساس تازه ترین گزارش منتشر شده از سوی رویترز،میزان بازدید از اراضی اشغالی از سوی گردشگران خارجی در ماه نوامبر 2023 به 39 هزار نفر کاهش پیدا کرده است.
کشاورزان با توجه به اینکه کشت خرما و زیتون از محصولات استراتژیک و درآمدزا هستند، پس از کاهش کشت مرکبات به دلیل اشغال و گسترش شهرنشینی و به جای آن ها کشت خرما را گسترش دادند.
یک کارشناس یمنی خبر داد که قرار است در مهر ماه آینده، شماری از آثار باستانی این کشور در فلسطین اشغالی به صورت مزایده فروخته شود.
تعداد مروارید های موجود در دریای غزه و اندازه آن ها در مقایسه با آنچه در دریای خلیج فارس یافت می شود بسیار کمتر و کوچک تر است و نیازمند آن است که غواص ساعت ها برای استخراج صدف حاوی مروارید در دریای این منطقه جستجو و کنکاش کند.
کشاورزان فلسطینی کار برداشت انگور از باغ های جنوب نوارغزه را آغاز کردند. همچنین جمعی از فعالان حوزه صنایع دستی نمایشگاهی را در الخلیل واقع در کرانه باختری برپا کردند.
صفحات اجتماعی
اینستاگرام تلگرام توییتر آر اس اس